Golden Treasury's Bochum Baby

Golden Treasury’s Bochum Baby, i daglig tale Thomas, er en virkelig fornøjelse at være sammen med. Han har perserkattens karakteristiske milde, venlige og sociale temperament og selv om han er fertil er han altid sød og venlig imod de andre katte og skaber aldrig konflikter imellem dem. Desuden hverken strinter eller ”bøller” han.

Thomas er en meget social kat og elsker kontakt med de andre katte som han gerne tager en lur sammen med, hvis de da ellers gider. Han kommer også hellere end gerne og putter sig hos os og så er han ellers klar til at blive nusset.

Taler man til Thomas kan man være sikker på at han høfligt svarer tilbage med et miav, som mest af alt lyder som en dør, der knirker. Han følger gerne med en rundt og ser hvad man laver, men på en meget rolig og tilbagelænet måde. Denne afslappede tilgang til verden kommer også tydeligt til udtryk i Thomas’ måde at lege på, for man skal være ret flittig med legepinden før Thomas nedværdigere sig til at give dem et par potedask og er legepinden ramt et par gange, er Thomas helt overbevist om at den død nok.

Thomas er naturligvis ikke bange for gæster og kommer gerne og hilser på en rolig og nysgerrig måde men ude at være påtrængende. Han nyder at blive børstet, især hvis det kan kombineres med nogle lækre godbidder. Generelt siger Thomas ikke nej til lækre sager. 

Close Menu