Nosey Paws William Spike

Spike var allerede fra start en meget hengiven killing, som nød at ligge tæt på en og blive nusset. I takt med at ugerne gik bibeholdt Spike sin søde og venlige sind og udviklede samtidig en forkærlighed for mere vild leg med sin hyperaktive bror, Xamder.

Spike har altid været en rigtig smuk kat og som ugerne gik, blev han bare smukkere og smukkere. Typemæssigt har Spike mange af de træk vi forbinder med en ægte perser – fint rundt hoved, god ørestilling, tykke ben, store fødder, en kort og kompakt krop og en lækker pels.

Søde Spike var så heldig at få lov at flytte ud til sin nye familie med sin bedste ven sin bror Xander. Så det bliver helt sikkert ikke kedeligt med de to brødre i huset og vi er sikre på at de får det så dejligt i deres nye hjem.

Spike 7 måneder

Da killingerne blev 7 måneder gamle tog vi turen til sjælland for at besøge dem og deres familier.

Spike bor samme med sin bror Xander et rigtig dejligt sted med, enormt søde ejere, indhegnet have og tre andre søde kattevenner. Både Xander og Spike stortrivedes og har rigtig meget glæde af hinanden.

Spike er blevet en utrolig stor flot hankat med en fyldig smuk pels og det sødeste temperament. Han ræsede over til os da vi ankom og smed sig foran os og var så ellers klar til mavenus og kæl. Det var så dejligt at møde ham og han havde udviklet helt som vi håbede på  og det var vi naturligvis meget glade for.

Udstillinger

Strøby d. 02.11.2018: EX1 CAP 

Birkerød d.11.05.2019: EX1 CAP

Birkerød d. 12.052019: EX1 

Close Menu