Nosey Paws Xander

Søde sjove Xander er en helt utrolig dejlig kat. Han elsker alt og alle og vil være med i alt man laver. Med Xander forgår alt altid med 100 km i timen og flere gange daglige ræser Xander rundt i stuen og er bestemt ikke en kedelig kat.

Xander var den førstefødte killing og siden da har han været den første killing i kuldet til alt. Han var den første til at åbne øjnene, til at gå og til at forcere killingekravlegården som 4 uger gammel. Xander elsker at være sammen med os og de andre katte og han kan lege vildt og længe inden han til sidst falder i søvn midt i legen.

Xander har været så heldig at få lov at flytte ud til sin nye familie sammen med min bedste ven, hans bror Spike og vi er sikre på at Xander nyder at have en at lege med og at begge brødre for det så godt hos deres nye familie.

Xander 7 måneder

Da killingerne blev 7 måneder gamle tog vi turen til sjælland for at besøge dem og deres familier.

Xander og Spike bor samme et rigtig dejligt sted med indhegnet have og tre andre søde kattevenner. Både Xander og Spike stortrivedes og har rigtig meget glæde af hinanden.

Xander er blevet en stor flot hankat med en fyldig smuk pels og det dejligste temperament. Han kom med det samme over og tog imod os og ville hellere end gerne snakke og blive nusset. Han var en sand fornøjelse at møde igen og det var vi naturligvis meget glade for.

Udstillinger

Strøby d. 02.11.2018: EX1 CAP NOM

Birkerød d.11.05.2019: EX1 CAP

Birkerød d. 12.052019: EX1 CAP (Premier) 

Modeljob

Nu kan vi endelig løfte sløret for resultaterne af et projekt, vi har været meget spændte på. Smukke PR Nosey Paws Xander Harris har taget hul på sin modelkarriere og vi er naturligvis super stolte og så glade for at hans søde ejer Maibritt og Jannik har villet påtage et så stort projekt.

Virksomheden er Escape Copenhagen – Escape Rooms og Xander var ideel til denne opgave da virksomheden ønskede en kat, som ligner superskurke-sidekick-katten fra de gamle Jamen Bond film og så bliver det jo ikke mere autentisk end en klassisk perser 

Close Menu