Nyheder

Modelarbejde

Nu kan vi endelig løfte sløret for resultaterne af et projekt, vi har været meget spændte på. Smukke PR Nosey Paws Xander Harris har taget hul på sin modelkarriere og vi er naturligvis super stolte og så glade for at hans søde ejer Maibritt og Jannik har villet påtage et så stort projekt.

Virksomheden er Escape Copenhagen – Escape Rooms og Xander var ideel til denne opgave da virksomheden ønskede en kat, som ligner superskurke-sidekick-katten fra de gamle Jamen Bond film og så bliver det jo ikke mere autentisk end en klassisk perser 

Udstilling d. 11.05.2019 og 12.05.2019

I weekenden tog vi mennesker her fra Nosey Paws til udstilling i Birkerød hvor Nosey Paws Xander Harris og Nosey Paws William Spike blev udstillet af deres fantastiske ejere Maibritt og Jannik. Det var en dejlig dag med mange søde katte og med virkelig mange søde mennesker, der kom for at hilse på Xander og Spike og snakke kat. Bedømmelserne gik godt også selvom dommerne igen (og desværre som forventet) kritiserede at Xander og Spike har næser. Både Spike og Xander fik ex1 begge dage. Spike fik sit 2. certifikat og Xander fik både sit 2. og 3. certifikat og blev Premier. En dejlig dag med søde mennesker og to helt fantastiske katte 

Udstilling d. 02.11.2018

D. 02.11.2018 pakkede vi bilen med Kiara, Buffy, burgardiner, kattemad, legetøj og alt der ellers hører sig til, og så kørte vi mod Strøby på Sjælland. D. 03.11.2018 tjekkede vi ind på DARAKS udstilling i Strøby. Her mødtes vi med Xander og Spikes søde familie og naturligvis Xander og Spike, som også var meldt til udstillingen. Alle kattene tog udstillingen så fint. Det var en fornøjelse at se hvor afslappede og glade de var.

Vi mødte så mange søde mennesker som kun havde pæne ting at sige om kattene. Det var helt overvældende og bestemt med til at gøre vores dag rigtig god.

Vores forventninger til kattenes bedømmelser var ikke høje, da dommerne ofte er helt forblændede af tanken om, at en perser skal være voldsomt brachycephal, med hvad der dertil hører. Men vi blev glædeligt overraskede. Kiara fik EX1. Dommeren trak dog hendes certifikat, men havde mange positive ting at sige om hende. Buffy fik EX1 CAC, og det er vi rigtig glade for. Spike fik EX1 CAP og Xander var dagens største overraskelse, da han ud over EX1 CAP også blev NOM BIS. Begge dommere have så mange pæne ting at sige om kattene, og vi have en rigtig dejligt dag.

Nyt fra Sydafrika

D. 30.08.2018 ankom søde Von-Cherie Princess Kiara of Nosey Paws og Cherie-Louise Daenerys Stormborn of Nosey Paws fra Sydafrika. De havde taget rejsen så fint og vi er så spændte på at lære dem bedre at kende og introducere dem til resten af flokken, som vi er helt sikre på vil tage rigtigt godt imod de to.

Close Menu